Poznaj opinie naszych Partnerów

Poznaj opinie naszych Partnerów

Dynamiczny rozwój wymaga nowoczesnych rozwiązań. O tym, dlaczego warto korzystać z naszych produktów oraz jakie korzyści płyną ze współpracy z Souvre Internationale przekonało się wielu naszych Partnerów i Odbiorców.

Wybierz kategorię produktową i zapoznaj się z opiniami:

Dorota Imbierowicz
Jak Kolagen Silver zadziała na kilkuletnie blizny?
17 Marca 2020
rozwiń opis +
Przekonaj się, klikając w ten post

Ktoś mi powiedział, że Kolagen Silver pomaga na blizny ale tylko 5 lat w tyłu. Moja blizna ma 18 lat i spróbowałam, bo byłam ciekawa czy to prawda. Okazało się inaczej smaruje 2 tyg. codziennie i dla mnie efekt super zmniejszyła się, wygładziła i zaczyna się zlewać z moją skóra. Jestem bardzo zadowolona.

Przed:
Po:
Magdalena Erdman-Rękawek
Za co uwielbiam maski ze złotem?
16 Marca 2020
rozwiń opis +
Zobaczcie rewelacyjny efekt przed i po!

Moje najlepsze przed i po!
Kocham maski ze złotem <3

Przed:
Po:
Paulina Pecio
Te zdjęcia i efekty to nie Photoshop!
16 Marca 2020
rozwiń opis +
Kolejny salon fryzjerski, w którym Kuracja Zdrowe Włosy robi furorę

Pracuję w salonie fryzjerskim City Style, do którego wprowadziliśmy kurację kolagenową Zdrowe Włosy.
Te zdjęcia i efekty to nie Photoshop.
Włosy są lśniące miękkie w dotyku, odżywione i zwiększa się ich objętość. Kolor staje się bardziej błyszczący, pozbawiony matu, zachowuje swoją naturalną glebie. Skóra głowy jest mega odżywiona.
Nie było koloryzacji przed kuracją, bo niektórzy mogą zapytać.
Przy kędzierzawych włosach, skręt jest bardziej podkreślony, nie ma efektu puszenia się, przy włosach prostych efekt jest jak po prostowaniu keratynowym.
Klientki wychodzą mega zadowolone co jest dla mnie najważniejsze.
Mega polecam kurację tym którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować i tym, którzy mają zamiar osiągnąć efekt WOW!

Przed:
Po:
Aneta Gorczowska
Przygotuj stopy na nadejście wiosny!
21 Lutego 2020
rozwiń opis +
Kuracja Piękne Stopy Souvre czyni cuda!

Lata walki... nie przesadzam, gdzie zaznaczam, przy regularnych zabiegach kosmetycznych, momentami ból przy chodzeniu. Jestem niedowiarkiem, ale byłam w desperacji (jak widać, okropny widok, a że kocham japonki i do wiosny blisko, to wstyd) i musiałam wypróbować.


Efekt kuracji kolagenowej na stopy.

Przed:
Po:
+
Paulina Matysiak
Regeneracja skóry dłoni
17 Kwietnia 2017
rozwiń opis +
Doskonały efekt dla rąk!

Efekt stosowania balsamu kolagenowego! Tylko 3 dni stosowania, a rączki dziewczynki całkowicie odżyły.

Przed:
Po:
Marcin Kutrzuba
Szampon przeciwłupieżowy
11 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Trwałe usunięcie problemu łupieżu

Produkt którego działanie chce opisać to szampon przeciwłupieżowy z lini Your Beauty. Odkąd pamiętam miałem problem z łupieżem i łuszczeniem się skóry w okolicach czoła. Żadne szampony nie były w stanie zwalczyć tego problemu,jedynie na chwile go ograniczyć. Ww szampon nie zamienie na żaden inny. Już po pierwszym umyciu problem z łupieżem stał się mniej widoczny a przy systematycznym stosowaniu całkowicie zniknął. Problem łuszczącej się skóry również zniknął. Włosy są wzmocnione,nie wypadają. POLECAM!!

 

 

Katarzyna Orleańska
Krem na dzień i na noc
20 Lipca 2016
rozwiń opis +
Perfect Lady - Krem na dzień i krem na noc

Mam cerę wrażliwą, skłonną do podrażnień. Odkąd stosuje krem na dzień i na noc Souvre całą dobę mam nawilżoną cerę, nawet pod makijażem to czuję! Rewelacyjne jest to, że uczucie jest jakbym była nad morzem(skóra tak nawilżona)!:) Jestem pod wielkim wrażeniem, że 50ml kremu starcza na 3miesiące ?? do tej pory co miesiąc musiałam kupować.

 

 

 

Julia Babierska
Coś na dzień dobry!
19 Marca 2020
rozwiń opis +
Energia na cały dzień = 100% produktywności

Od około tygodnia staram się regularnie pić iWee, już kilka dni temu zauważyłam pierwsze zmiany. Mam pracę po 12 godzin, dzięki iWee mam energię praktycznie na cały ten okres, zachowuję pełne skupienie oraz humor, co jest mega istotne. Oprócz tego pomimo brzydkiej, zmieniającej się pogody, wciąż nie złapało mnie przeziębienie i czuję, że tak zostanie.

Przed:
Agnieszka Lech
Efekt... jak na dłoni!
19 Marca 2020
rozwiń opis +
I to dosłownie

Taki oto efekt picia iWee (30 ml na czczo) po ok. 2 tyg. kuracji.

Przed:
Po:
Ewa Pawlicka
Drugie życie butelek iWee
19 Marca 2020
rozwiń opis +
Nie możemy oderwać od nich wzroku

Kochani, gdyby ktoś chciał nadać drugie życie butelkom po iWee!

Przed:
Paula Napora
iWee - lepszy niż życzenia: dużo zdrowia!
11 Marca 2020
rozwiń opis +
Suplement diety w kreatywnym opakowaniu

Chciałam Wam pokazać, jaką kompozycję stworzyłam, aby podkreślić naturalność i zdrowe działanie suplementu diety iWee. Leśna oprawa nadaje wyjątkowości, a jednocześnie jest elegancka i stylowa. iWee to główny prezent, w skrzyneczce znajduję się również upominek oraz kompozycja zapachowa.

Prezent bardzo się podobał!

Przed:
Po:
+
Patrycja Niewiadomska
Żel do przypaleń i Odtłuszczacz - niezawodny duet w Twojej kuchni!
19 Marca 2020
rozwiń opis +
Zobacz efekt przed i po

Przetestowałam i okazało się, że są niezawodne! Spójrzcie tylko na ten efekt!

Przed:
Po:
Małgorzata Zapalska
Nie uwierzysz, że to te same fugi!
19 Marca 2020
rozwiń opis +
Czyste fugi - kropka nad "i" lśniącej podłogi!

Fugi lśniące - dzięki Souvre! Poznajcie Preparat do fug.

Przed:
Po:
Krzysztof Matura
Żel do kamienia i rdzy spisał się na medal!
19 Marca 2020
rozwiń opis +
Drugie życie zlewu

Efekt uzyskany:

- szorstka gąbka i chwila czasu,

- Żel do kamienia i rdzy.

Przed:
Po:
Monika Kowalska
Spójrz na ten efekt!
16 Stycznia 2020
rozwiń opis +
Kran jak nowy!

Kolejny mega efekt po zastosowaniu żelu do kamienia i rdzy Souvre!

Przed:
Po:
+
Kacper
Zapachy na każdą okazję
19 Marca 2020
rozwiń opis +
Dobrze mieć pod ręką perfumy Souvre!

Cieszę się mega że, mam te perfumy od firmy Souvre, dzięki nim na każdą okazję mogę ich użyć i będę fajnie pachnieć, adekwatnie do danej sytuacji. Trzeba równie podkreślić okres maceracji perfum, który wynosi 12 tygodni, co daje nam długie trzymanie się zapachu na ciele.


A perfumy, które widać na zdjęciu, zawsze używam, kiedy wiem, że mam się widzieć ze znajomymi.
Perfumy z firmy Souvre mają od 24% do 30% zaperfumowania przez to mam gwarancję prawdziwych perfum, a nie wód perfumowanych.

Patryk Wójcik
Faworyt wśród męskich zapachów z Linii Francuskiej
15 Marca 2018
rozwiń opis +
Ambiance Lyon - zapach prawdziwego mężczyzny
Ambiance Lyon to wspaniały zapach, trwały i wyróżniający się na tle innych. Najlepsze perfumy z Linii Francuskiej. Gorąco polecam!
Arkadiusz Michel
Intensywny zapach dla mężczyzn
08 Września 2017
rozwiń opis +
Le parfum d’Europe spełni Twoje oczekiwania

Le parfum d’Europe to jeden z najintensywniejszych zapachów Souvre Internationale, jakie miałem okazję przetestować. To mój faworyt!

Łukasz Prażmowski
Perfumy pierwsza klasa
09 Lipca 2017
rozwiń opis +
Marka Souvre zaskakuje!

To rewelacyjne uczucie kiedy otwierasz pudełko i myślisz "coś pięknego!". Już na pierwszy rzut oka widać, że marka Souvre stawia na jakość.

+