Poznaj opinie naszych Partnerów

Poznaj opinie naszych Partnerów

Dynamiczny rozwój wymaga nowoczesnych rozwiązań. O tym, dlaczego warto korzystać z naszych produktów oraz jakie korzyści płyną ze współpracy z Souvre Internationale przekonało się wielu naszych Partnerów i Odbiorców.

Wybierz kategorię produktową i zapoznaj się z opiniami:

Kuba Sielski
Historia z happy endem
02 Sierpnia 2019
rozwiń opis +
Kolagen na blizny po poparzeniu twarzy i szyi

Dzisiaj przybliżę nieco historię Adama. W kwietniu na jednym z ognisk miała miejsce przykra sytuacja: jeden z kolegów Adasia bawił się butelką z benzyną, która zajęła się ogniem. chłopak zaczął tę benzynę ,,wylewać” i niefortunnie trafiła na szyję oraz część twarzy Adama, przez co i on przez dobre kilka/ kilkanaście sekund zajął się ogniem, a z racji tego, że zajmuje się także modelingiem, to taka blizna oznaczałaby dla Niego prawdopodobnie koniec tej przygody. Po 1 miesiącu stosowania różnych kuracji i kremów ze srebrem, jak nastąpił etap zabliźniania, to lekarz powiedział ze już tak zostanie, ale jako ze jego przyjaciółka ma dostęp do kolagenu to postanowiła mu go polecić, kolagen, który używał Adaś jest to Kolagen Platinum, efekt który zrobił jest moim zdaniem FENOMENALNY, na szczęście z szyją i twarzą Adasia, tak jak widać na jednym ze zdjęć, jest już świetnie, a po przetestowaniu produktu sam zainteresowany uznał, ze tez spróbuje sił w biznesie, od momentu podjęcia decyzji ze ruszamy na maxa, jedyne co płonie to praca w jego zespole!

Przed:
Po:
Katarzyna Wanczyk
Długie, mocne i lśniące włosy
02 Sierpnia 2019
rozwiń opis +
Zaufaj Kuracji Zdrowe Włosy Souvre

Zaproponowałam siostrze Kurację Zdrowe Włosy... była pod wielkim wrażeniem!

Przed:
Po:
Ewelina Biaduń
Uwierzysz, że to włosy tej samej osoby?
02 Sierpnia 2019
rozwiń opis +
Taki efekt uzyskasz tylko z Kuracją Kolagenową Souvre!

Kuracja Zdrowe Włosy. Działa w 100%!

Przed:
Po:
Jowita Żuczek
Problem trądziku zażegnany
16 Lipca 2019
rozwiń opis +
Poznajcie historię z happy endem :)

Kochani... Chciałabym się z Wami podzielić moim zmaganiem z trądzikiem, problemem który był ze mną od naprawdę kilku lat.. Dużo już za mną eksperymentów, nietrafionych leków, maści, gdzie moja skóra wręcz płonęła, a już finalnie mocnych tabletek, które może i działały, ale wykańczały mój organizm, a skutkami ubocznymi była skóra ekstremalnie przesuszona do tego stopnia, że sypała się jak płatki śniegu, nie wspominając już o krwotokach z nosa i ogólnym złym samopoczuciu... Nadto kiedy odstawiłam leki po roku problem wrócił i to z wyższym kalibrem.. Od kwietnia 2018 postanowiłam, że zaczynam przygodę z kolagenem i moją walkę z trądzikiem, przy tym też badałam, jak zachowuje się mój organizm i skóra :) Zaczęłam od witaminy C i Pięknej Skóry, a na zewnątrz: żel kolagenowy do mycia i Kolagen Platinum, wtedy wysyp był bardzo mocny, organizm zaczął po prostu stopniowo się oczyszczać, zdjęcia które dodam są z przed połowy czerwca 2018, jeździłam wtedy na spotkania kolagenowe i zdobyłam się na tą odwagę że odstawiłam wszelki makijaż (co łatwe nie było, bo chciało się to koniecznie zakryć :) dlatego Panie widziały mnie walczącą i w jakim stanie jest moja skóra :) w lipcu rozpoczęłam kolejną kuracje Pięknej Skóry i tutaj już widziałam, że zamiast wysypu było już znaczące zanikanie przy tym czułam się niesamowicie świetnie, oprócz trądziku organizm odżył :) i od września moja przyjaciółka sprzedała mi pewien patent mianowicie nasz cudowny kolagenowy peeling  tylko nakładając go w taki sposób aby nie wmasowywać okrężnymi ruchami tylko nakładać go na noc jak maseczkę i iść spać, piasek podczas snu wciera się w poduszkę i powiem Wam że to już był przełom... Organizm oczyszczony przez Piękną Skórę, a następnie kuracja peelingiem sprawiły, że krosteczki zaczęły znikać jak szalone, przy tym kondycja skóry również bardzo się poprawiła, a ja również dałam od siebie trochę wysiłku mianowicie od października zaczęłam jeść zgodnie z moją grupą krwi (bardzo polecam w księgarniach znajdziecie mnóstwo takich książek), a przestałam jeść "syf", zwracam uwagę na składy produktów i powiem Wam, że taka współpraca popłaca zdrowo od środka i na zewnątrz cudowna pielęgnacja, w efekcie organizm odpłaca się bardzo zacną cerą. Codziennie stosuję żel do mycia twarzy kolagenowy i kremy na dzień i na noc, peelingu już bardzo sporadycznie :) Te ładne zdjęcie zrobione dzisiaj rano.

Przed:
Po:
+
Paulina Matysiak
Regeneracja skóry dłoni
17 Kwietnia 2017
rozwiń opis +
Doskonały efekt dla rąk!

Efekt stosowania balsamu kolagenowego! Tylko 3 dni stosowania, a rączki dziewczynki całkowicie odżyły.

Przed:
Po:
Marcin Kutrzuba
Szampon przeciwłupieżowy
11 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Trwałe usunięcie problemu łupieżu

Produkt którego działanie chce opisać to szampon przeciwłupieżowy z lini Your Beauty. Odkąd pamiętam miałem problem z łupieżem i łuszczeniem się skóry w okolicach czoła. Żadne szampony nie były w stanie zwalczyć tego problemu,jedynie na chwile go ograniczyć. Ww szampon nie zamienie na żaden inny. Już po pierwszym umyciu problem z łupieżem stał się mniej widoczny a przy systematycznym stosowaniu całkowicie zniknął. Problem łuszczącej się skóry również zniknął. Włosy są wzmocnione,nie wypadają. POLECAM!!

 

 

Katarzyna Orleańska
Krem na dzień i na noc
20 Lipca 2016
rozwiń opis +
Perfect Lady - Krem na dzień i krem na noc

Mam cerę wrażliwą, skłonną do podrażnień. Odkąd stosuje krem na dzień i na noc Souvre całą dobę mam nawilżoną cerę, nawet pod makijażem to czuję! Rewelacyjne jest to, że uczucie jest jakbym była nad morzem(skóra tak nawilżona)!:) Jestem pod wielkim wrażeniem, że 50ml kremu starcza na 3miesiące ?? do tej pory co miesiąc musiałam kupować.

 

 

 

Dorota Ślubowska
Szybszy powrót na siłownię
05 Października 2017
rozwiń opis +
Suplement diety Na Stawy pomógł wrócić do formy

Teraz coś o suplemencie Na Stawy... Ponad rok walczę z bólem stawu w dużym palcu u nogi. Walczą również ortopedzi, a raczej nie wiedzą jak walczyć, ponieważ RTG i badania pod kątem dny moczanowej oraz reumatyzmu są w normie. Blokada w staw pomogła na dwa dni. Zastrzyk z kwasu hialuronowego na trochę dłużej. Musiałam zrezygnować z jazdy na rowerze i siłowni. Nawet już jazda autem stwarzała mi problemy, bo nie mogłam nacisnąć sprzęgła... do tego stojąca praca. Kupiłam suplement Na Stawy, kalkulując, że wyjdzie mnie to finansowo tak samo jak seria (nieprzyjemnych) zastrzyków z kwasu hialuronowego. Po 5 dniach zaczęłam odczuwać różnicę. W tej chwili mijają 3 tyg. i ból zmniejszył się z poziomu 10 na 2. Staw jest w końcu w pełni ruchomy. WRÓCIŁAM NA SIŁOWNIĘ :D a moja mama po 70-tce, która również to stosuje może w końcu wchodzić po schodach i nie budzi jej w nocy ból kolan!

Przed:
Po:
Mateusz Muciek
Wsparcie suplementów diety w pracy nad idealną sylwetką
05 Października 2017
rozwiń opis +
Suplementy diety w połączeniu z kuracją kolagenową dały rewelacyjny efekt!

Po dłuższym zastanowieniu i znalezieniu fotek sprzed okresu suplementacji Souvre, postanowiłem podzielić się z Wami efektem, bo moim zdaniem rezultat jest zniewalający, a ostatnimi czasy kilka osób powiedziało, żebym się tym efektem podzielił, bo "miazga". Nie lubię się chwalić czymkolwiek, no ale dobra...

Kiedy w lutym na siłowni pojawiły się u mnie zastoje, postanowiłem dorzucić suplementację z Souvre czyli PIĘKNA SKÓRA, WITAMINA C, SPRAWNE STAWY ORAZ K2+D3 (wszystko na raz, wszystko w maksymalnej dostępnej ilości 120 kapsułek) i po prostu zacząłem stosować według zaleceń na opakowaniach. Do tego zamówiłem sobie kolagen SILVER, kolagenowy żel do mycia twarzy i serum wyszczuplające, bo słyszałem, że "fajnie cieniuje". Suplementowałem się codziennie, a do kuracji wyszczuplającej podchodziłem mega sceptycznie, nawet nie stosowałem jej 3 razy w tygodniu, mniej więcej w każdy weekend. Na zdjęciu macie przedstawiony efekt takiego stosowania przez około 2 miesiące.

Przed:
Po:
Martyna Kaczmarek
Witamina C
02 Stycznia 2017
rozwiń opis +
Efekty codziennego zażywania Witaminy C Souvre

Witamina C Plus wyregulowała mój metabolizm oraz zniwelowała zatrzymywanie się wody w organizmie, dzięki czemu w ciągu 3 miesięcy bez diety, bez ćwiczeń osiągnęłam zamierzony rezultat. Jem nieregularnie (nawet o godz. 23 potrafię zjeść kolację). Efekt suplementacji jest powalający! Biorę jedną tabletkę dziennie. Efekt? Z spadek z 88 kg do 73! Oprócz tego, spotkałam się z pozytywną recenzją 3 klientek - po miesiącu stosowania w każdym przypadku nastąpił spadek wagi ciała. Ja jestem zadowolona i co najważniejsze, moje klientki również. Zdjęcia mówią same za siebie ;)

Przed:
Po:
Marek Oślizło
Witamina C
18 Sierpnia 2016
rozwiń opis +
Witamina C na poprawę samopoczucia

Ta witamina C to istna petarda!!! Stosując zaledwie 1 kapsułkę dziennie, moje samopoczucie znacznie się poprawiło. Zyskałem większą chęć do treningów i ogromną dawkę energii. Polecam każdemu, bez względu na wiek! :)

 

+
Wiktor Rempała
Ty też chcesz się pozytywnie zaskoczyć?
02 Września 2019
rozwiń opis +
Słuchawka prysznicowa wygląda jak nowa!

Mój pierwszy test: Żel do usuwania kamienia i rdzy.

Przed:
Po:
Klaudia Kos
Uporaj się z kamieniem
02 Sierpnia 2019
rozwiń opis +
W kilka chwil kran wygląda jak nowy!

Skoro każdy tak zachwala Żel do kamienia i rdzy, postanowiłam spróbować i jestem bardzo zadowolona!

Przed:
Po:
Agnieszka Gromadzka
Pogromca kamienia i rdzy
02 Sierpnia 2019
rozwiń opis +
Spójrz tylko na ten kran!

Żel do kamienia i rdzy - myślę, że komentarz jest zbędny :)

Przed:
Po:
Regina Bojan
Czajnik lśni jak nowy!
22 Marca 2019
rozwiń opis +
Odtłuszczacz dał radę :)

Odtłuszczacz Souvre - rewelacyjne działanie!

Teraz wszyscy pytają, gdzie można zamówić te produkty :)

Przed:
Po:
+
Patryk Wójcik
Faworyt wśród męskich zapachów z Linii Francuskiej
15 Marca 2018
rozwiń opis +
Ambiance Lyon - zapach prawdziwego mężczyzny
Ambiance Lyon to wspaniały zapach, trwały i wyróżniający się na tle innych. Najlepsze perfumy z Linii Francuskiej. Gorąco polecam!
Arkadiusz Michel
Intensywny zapach dla mężczyzn
08 Września 2017
rozwiń opis +
Le parfum d’Europe spełni Twoje oczekiwania

Le parfum d’Europe to jeden z najintensywniejszych zapachów Souvre Internationale, jakie miałem okazję przetestować. To mój faworyt!

Łukasz Prażmowski
Perfumy pierwsza klasa
09 Lipca 2017
rozwiń opis +
Marka Souvre zaskakuje!

To rewelacyjne uczucie kiedy otwierasz pudełko i myślisz "coś pięknego!". Już na pierwszy rzut oka widać, że marka Souvre stawia na jakość.

Justyna Orawiec
Znajdź zapach dla siebie
08 Lipca 2017
rozwiń opis +
Zapachy z francuskim akcentem

Perfumy Souvre tworzone są z naturalnych olejków zapachowych. Przechodzą przez nuty zapachowe, otwierają się i w ciągu dnia ewoluują na naszej skórze. Kompozycje zapachowe pochodzą ze światowej stolicy perfum - Grasse znajdującej się na lazurowym wybrzeżu we Francji. Serdecznie polecam!

 

+